cropped-Selbak-Blikk_Logo_digital_hvit.png

Om oss

Selbak Blikkenslagerverksted er ikke bare en bedrift; det er en del av Selbaks historie.

Vår historie

Sikre tak, solide løsninger – Selbak Blikkenslagerverksted for kvalitet som varer.

Selbak Blikkenslagerverksted har en rik historie som strekker seg helt tilbake til 1946. 

I begynnelsen spesialiserte verkstedet seg på tradisjonelle blikkenslageroppgaver, som å lage takrenner for hånd. Dette gjøres fortsatt den dag i dag v/ spesielle forespørsler. 

På 1990-tallet startet vi opp ett aksjeselskap som fortsatt den dag i dag er eid av de samme karene.  

I dag er Selbak Blikkenslagerverksted kjent som en pålitelig aktør innen blikkenslagerbransjen, og vi betjener et bredt spekter av kunder, fra private husstander til større kommersielle prosjekter. Bedriftens suksess gjennom generasjonene har vært rotfestet i en sterk tradisjon for håndverkskunnskap, innovasjon og en forpliktelse til kundetilfredshet. Selbak Blikkenslagerverksted er ikke bare en bedrift; det er en del av Selbaks historie og en stolt arv av blikkenslagerhåndverket. 

Vi har ett eget produksjonsverksted der kunder kan komme innom å bestille beslag etter egne mål. Vi har også ett lite lager med takrennesystemer for videre salg.  

Ansatte

1

Utførte jobber

1 +

Etablert

2023

Sikre tak, solide løsninger – Selbak Blikkenslagerverksted for kvalitet som varer.

Selbak Blikkenslagerverksted AS tilbyr omfattende blikkenslagerløsninger med røtter dypt forankret i årtier med erfaring og dedikert håndverkskunnskap. Vårt erfarne team gir skreddersydde tjenester som spenner fra taktekking og takrenner til generelle blikkenslagerarbeider.

Kontakt oss i dag eller send oss en henvendelse